ICT Expert biedt u een all in distributie dienst in het domein van onderdelen en accessoires. Of u een lokale reparatiewinkel heeft, een bescheiden webshop of een grote winkelketen, iedereen is welkom en krijgt dezelfde all in ervaring: u kan rekenen op een jarenlange expertise in de ICT wereld waardoor we u advies op maat kunnen geven en dit van maandag tot zaterdag.

Import

Jarenlange ervaring in de ICT sector heeft er voor gezorgd dat ICT Expert intussen een uitgebreid netwerk aan contacten heeft gelegd met leveranciers zowel binnen als buiten de EU. Wij importeren onderdelen en accessoires van erkende fabrikanten uit o.a. Frankrijk, Nederland, Duitsland, China en Hong Kong.

[ozy_vc_fancyimagebox image=”2763″ caption=”” tag=””]
[ozy_vc_fancyimagebox image=”2764″ caption=”” tag=””]

Reparatie

Wij herstellen smartphones, tablets, laptops en desktops en werken hiervoor enkel met originele en dus kwalitatieve onderdelen. Wij doen zelf reparaties voor particulieren en bieden uitgebreid assortiment aan onderdelen aan voor winkels.

Verkoop

We verkopen toestellen, onderdelen en accessoires via de twee bekende kanalen B2B en B2C.

Voor de verkoop rechtstreeks aan de eindklant, kan deze bij ons terecht op www.gsmstad.be. Via deze webshop kan de klant alles vinden gaande van smartphones, tablets, laptops, desktops en printers tot accessoires, games en inkt. Ook software en hardware van allerlei merken. En deze zijn zowel nieuw als 2de hands en refurbished beschikbaar.

Ook voor winkels en herstellingsdiensten bieden wij een enorm uitgebreid aanbod aan onderdelen en accessoires aan. Deze zijn terug te vinden via www.gsmstad.com.

[ozy_vc_fancyimagebox image=”2765″ caption=”” tag=””]
[ozy_vc_fancyimagebox image=”2766″ caption=”” tag=””]

Ontwerp

Wij bieden voor uw onderneming een totaalpakket aan: we ontwerpen uw website, logo, visitekaartjes, folders, flyers, menukaarten, …

Voor meer informatie kan u terecht op www.ontwerp.company.