ICT Expert biedt u een all in distributie dienst in het domein van onderdelen en accessoires. Of u een lokale reparatiewinkel heeft, een bescheiden webshop of een grote winkelketen, iedereen is welkom en krijgt dezelfde all in ervaring: u kan rekenen op een jarenlange expertise in de ICT wereld waardoor we u advies op maat kunnen geven en dit van maandag tot zaterdag.

Uitgebreid assortiment

Jarenlange ervaring in de ICT sector heeft er voor gezorgd dat ICT Expert intussen een uitgebreid netwerk aan contacten heeft gelegd met leveranciers zowel binnen als buiten de EU. Wij importeren onderdelen en accessoires van erkende fabrikanten uit o.a. Frankrijk, Nederland, Duitsland, China en Hong Kong.

 

Kwaliteit

Ons wijd netwerk brengt verschillende voordelen met zich mee, o.a. dat we een zeer uitgebreid assortiment aan onderdelen en accessoires kunnen aanbieden en dat we daarbij ook nog eens voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunnen gaan. We werken dan ook enkel met kwalitatieve leveranciers en importeren enkel originele onderdelen.

[ozy_vc_fancyimagebox image=”2750″ caption=”” tag=””]
[ozy_vc_fancyimagebox image=”2732″ caption=”” tag=””]

Snelle levering

Vermits ook u uw klant zo snel mogelijk wil verder helpen, is het voor ons uiterst belangrijk om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Producten die in voorraad zijn, leveren we dan ook de dag nadien indien u besteld voor 23u. Enkel bestellingen gedaan op zaterdag, worden maandag geleverd.

 

Garantie

Vermits we enkel met kwalitatieve merken en originele onderdelen werken, kunnen wij u tot 2 jaar garantie bieden op gebreken als gevolg van materiaal-, constructie- en/of fabricagefouten. Zo kan u ook uw klant deze garantie bieden.

Milieubewust

We leven in een wegwerpmaatschappij waarin wordt aangezet tot consumeren. Dit heeft een enorme impact op het milieu. Door toestellen te herstellen krijgen ze een tweede leven en zo dragen wij allemaal ons steentje bij aan het milieu. Bijkomend voordeel voor uw klant: hij spaart zo uit op de aankoop van een nieuw toestel.

 

Advies op maat

Omdat elk toestel en elke klant weer anders zijn, is advies op maat geen overbodige luxe. U kan ons dan ook van maandag tot zaterdag contacteren om gebruik te maken van onze jarenlange expertise. Wij zoeken samen met u naar het beste onderdeel of het bijhorende accessoire.

[ozy_vc_fancyimagebox image=”2734″ caption=”” tag=””]